torsdag 2 juli 2015

Favorit i repris

Tänk vad fantastisk naturen är! Solen strålar och ger oss värme, vinden ger oss vind i seglen samtidigt som havet bjuder på härliga vågor som får det att kittla i magen och ett lyckorus varje gång det dyker upp ett litet sälhuvud och tittar på oss eller ännu mer när vi får se ryggfenorna på tumlare som likt delfiner rör sig i vattnet runt oss. 
Lycka!
Vem sa att lycka sitter i materiella ting? Eller lyx för den delen??? 
Det här är lycka att med den man älskar få färdas med vinden i strålande sol med vågor som ger magkittel och uppleva naturen och djuren från sin allra bästa sida! Jag skulle även vilja påstå att det är det här som är lyx! Åtminstone som vi definierar det ;-) Kärlek, "snigelliv", låter vinden avgöra målet, få möjlighet att reflektera över sitt liv...själv och med den man älskar när man vill det....b.la. 

Vi har hittills under denna semester låtit vädret avgöra destinationen och det har fortsatt. 
Igår kväll kom vi till den söta ön Endelave som var överfull med båtar ( vi fick användning för vår "slussplanka" även i år och lägga oss längs pålar och paddla i land med Coccos, trots danskarna skakade frågande på huvudet..haha!), vinden tog oss dit istället för Hov, så vi ändrade återigen destination  vägen för vindens skull :-)
Igår kväll när vi pratande om vidare segling så var det Fyn som hägrade. Två ställen som blev favoriter av oss båda och Noah förra sommaren, Middelfart och Nyborg. Dessa ligger på varsin sida om Fyn så med det i huvudet gick vi och lade oss för att imorse bestämma när vi visste mer om vindens riktning. 

Så här ligger vi nu i den gamla hamnen i stan i Middelfart där vi förra sommaren firade Noahs födesledag. Vi var tidiga men ändå var den lilla hamnen överfull, då det inte får plats så många båtar här och ligger endel stora fina skutor här. En trevlig dansk som höll på att renovera sin båt ropade på oss att det var okej att lägga sig utanpå honom. Sagt och gjort så ligger vi nu här. 
Dags att kolla stan och rasta Coccos. 

Välkommen sommar!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar